top of page

Church Arnhem

RoosArt made a mural in Arnhem in just a few days. The wall is located in an old church that is being transformed into a brand new restaurant! The man in the painting is a reference to Martin Luther. He nails the 95 theses of the Lutheran church to the door. The nun symbolizes the religion and the glass of wine in her hands is a reference to the restaurant. It is dynamic image with warm and cold colors. There are coins floating around, which contain the symbols of the 7 sins. RoosArt has been busy adding atmosphere to the restaurant with this beautiful mural!

March, 2023

Arnhem, The Netherlands

RoosArt heeft in maar een paar dagen een muurschildering gemaakt in Arnhem. De muur staat in een oude kerk die wordt omgetoverd tot een gloed nieuw restaurant! 
De man op de schildering is een verwijzing naar Maarten Luther. Hij spijkert de 95 stellingen van de Lutherse kerk aan de deur. De non staat symbool voor het geloof en het glas wijn in haar handen is een verwijzing naar het restaurant. Het is dynamisch beeld met warme en koude kleuren. Verder zweven er munten rond, deze bevatten de symbolen van de 7 zonden. RoosArt is volop bezig geweest om met deze prachtige muurschildering sfeer toe te voegen aan het restaurant!

Maart, 2023

Arnhem, Nederland

bottom of page