top of page

Masterclass
Marilyn Monroe

Maak kennis met één van de meest zichtbare onderstromingen van de kunst van de afgelopen jaren. Het allerleukste uitje voor jong en oud. Onder begeleiding van bekend kunstenaar RoosArt ga je aan de slag met het maken van je eigen meesterwerk op groot doek. Naast de leuke activiteit, hapjes, drankjes en de bijzondere locatie is de workshop een ware beleving. Deze workshop is ook geschikt voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes! Voor uitjes geldt een minimum aantal van 7 van personen en een maximaal aantal van 15 personen. Ben je met meer dan 15 personen, dan kan je met z'n tweeën aan een doek werken.
 

Lesprogramma:
Je leert werken met spuitbus op grote oppervlaktes volgens een speciaal ontwikkelde techniek. Hierdoor kan ook iemand zonder ervaring een realistische schildering creëren. Het kunstwerk wordt gemaakt op een doek van 1,5 meter en neem je opgerold mee naar huis.


Wanneer en locatie:
De 1-daagse workshop vindt plaats in de RoosArt Academy, een grote overdekte loods in Doesburg.


Datum: RoosArt geeft deze masterclass op vaste dagen. Deze kan je reserveren via de website. Ook kan je deze masterclass boeken als groeps- en bedrijfsuitje. De datum stem je dan af met RoosArt.


Aanvangstijd: Nader overeen te komen.


Tijdsduur cursus: 6 a 7 uur (eventuele uitloop is mogelijk, mocht je niet klaar zijn).


Adres: Eekstraat 2a, Doesburg.

Streetart Graffiti Masterclass

Voor meer informatie en actuele prijzen, neem contact op met RoosArt via het contactformulier.

bottom of page